ОСТАННІ НОВИНИ

Свідків розгону Майдану 30 листопада намагаються залякати і пропонують гроші

|

На студентів, постраждалих і свідків кривавого розгону Майдану 30 листопада 2013 чиниться тиск і залякування, а також здійснюються провокації. Про це пише maidan2013 , посилаючись на інформацію Євромайдан SOS.

За даними центру Євромайдан SOS, до них надходять повідомлення про тиск і залякування студентів, які виступають за справедливе і адекватне розслідування подій на Майдані Незалежності в Києві 30 листопада і домагаються покарання причетних до скоєння злочину. Як посадових осіб, які надавали наказ застосовувати силу по відношенню до мирних протестуючих, так і щодо тих осіб, які безпосередньо застосовували тортури, жорстокі нелюдські засоби придушення мирного протесту, переслідували своїх жертв і розправлялися з ними.

Крім тиску з боку влади відбуваються провокації невідомих, повідомляють активісти. За їх даними, до студентів дзвонять, представляються довіреними особами Руслани та пропонують відеозйомку за винагороду у вигляді 1000 гривень.”Всі учасники мирного протесту 30 листопада! Будьте обережні в спілкуванні та прийнятті пропозицій за винагороду здійснювати певні дії! Не спілкуйтеся з невідомими особами з приводу подій 30 листопада”, – наголошується в повідомленні.

Підозрілу інформацію рекомендується перевіряти через Руслану або довірених осіб і консультуватися з адвокатом.

У Евромайдан SOS офіційно заявляють, що не мають ніякого відношення до подібних грошових пропозицій. Всі тривожні дзвінки або свої занепокоєння, пов`язані з подіями 30-го листопада, можна повідомляти за телефоном Центру 066 512 15 79 .

Як відомо, у прокуратурі заявили, що закрили справи проти Олександра Попова, Володимира Сівковича та інших осіб, причетних до розгону студентів 30 квітня в зв`язку з законом про амністію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *