ОСТАННІ НОВИНИ

Погода на завтра: до +19, дощі та туман

|

14 лютого на заході України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1…+4 градуси, вдень +1…+7 градусів, повідомляє Гідрометцентр.

У Карпатах невеликий дощ з мокрим снігом, температура повітря вночі -2…-7 градусів, удень +2…+7 градусів. У Моршині місцями невеликий дощ, температура вночі -1…+1 градус, удень +3…+5 градусів. У Трускавці місцями невеликий дощ, температура вночі -1…+1 градус, вдень +4…+6 градусів. У Сваляві місцями невеликий дощ, температура вночі 0…+2 градуси, вдень +3…+5 градусів.

У Києві хмарно з проясненнями, вночі і вранці місцями невеликий дощ, вдень без опадів, вночі і вранці туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря 0…+2 градуси, вдень +3…+5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1…+4 градуси, вдень +1…+8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці і вдень місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1…+4 градуси, вдень +2…+7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1…+4 градуси, вдень +2…+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці і вдень місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0…+6 градусів, вдень +7…+13 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1…+6 градусів, вдень +14…+19 градусів. У Ялті вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ, температура вночі +3…+5 градусів, вдень +9…+11 градусів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *