ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові учасників конкурсу Олімпійського дитячого малюнку нагородили подарунками

|

У Львові підтримують дитячу творчість. Сьогодні, 13 лютого, о 13:30 год. у Львівській міській раді відбулось нагородження вихованців дитячих клубів Львова за участь у конкурсі на підтримку Збірної України на ХХІІ Зимових Олімпійських іграх. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Основною темою творчого змагання були українські спортсмени на XXII Зимових Олімпійських іграх у Сочі-2014. Участь у конкурсі взяли 20 львівських дітей віком від 8 до 15 років, які навчаються у загальноосвітніх школах, ліцеях та установах дитячо-юнацьких молодіжних клубів (УДЮМК). На малюнках діти зобразили такі зимові види спорту, як біатлон, фігурне катання, хокей.

Конкурс тривав із 28 листопада до 25 грудня з ініціативи Заявкового комітету Львів-2022, НОК України та Львівської міської ради. Відтак, діти отримали подарунки від генерального спонсора «МТС Україна», а також промопродукцію від Львівської міської ради.

«Всі знають, якою важливою для спортсменів є підтримка вболівальників, і ваші малюнки – це неймовірний зразок такої підтримки, це надихає усіх спортсменів на здобуття перемоги», – сказав Дмитро Пономаренко, директор Західного територіального управління «МТС Україна» Виставка робіт учасників конкурсу відбуватиметься в приміщенні Національного Олімпійського комітету України в Києві.

Як повідомили у департаменті «Євро 2012» Львівської міської ради, найкращі 4 малюнки були відібрані для друку в промобуклеті Львів-2022.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *