ОСТАННІ НОВИНИ

Призначення Арбузова прем`єром викличе нову протестну хвилю – Луценко

|

Юрій Луценко застерігає, що ймовірне призначення Сергія Арбузова прем`єр-міністром матиме катастрофічні наслідки для економіки і означатиме “виклик” Майдану.

Про це лідер руху “Третя Українська Республіка” написав у блозі на “Українській правді”.

За його словами, “з владного кварталу приходять сигнали про підготовку голосування за прем`єрство Арбузова”.

“Проект подання виготовили. Гроші на підкуп окремих “незалежних” депутатів виділили. Пару позарегіональних персонажів для прикраси майбутнього уряду завербували”, – пише Луценко.

Опозиціонер розповів, які наслідки це може мати:

На його думку, такий крок означатиме повну відмову Януковича від політичного шляху розв`язання кризи у парламенті.

“Новий уряд зі старою політикою грабежу і репресій означатиме виклик Майдану. Він цей виклик неодмінно прийме і після повної мобілізації прийде до Януковича”, – каже Луценко.

На думку Луценка, уряд Арбузова стане “похоронною командою української економіки”.

“Він поставить режим у повну ізоляцію. Під таку команду сімейних казнокрадів кредитів не дасть ні Європа, ні (з великою вірогідністю) Росія, – застерігає опозиціонер.

“Якщо парламент проковтне і це неадекватне у всіх відношеннях рішення, він достроково припинить своє функціонування. Няньчитися з безвідповідальними маріонетками, місяцями чекати нової парламентської більшості Майдан не буде”, – каже Луценко.

“Резюме для тих, хто в танку: або уряд народної довіри на основі демократичної Конституції, або нова протестна хвиля Майдану”, підсумовує він.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *