ОСТАННІ НОВИНИ

Добкін пропонує надати «Беркуту» статус учасників бойових дій

|

Правоохоронці, котрі захищали державні установи від штурмів і захоплень євромайданівцями, заслуговують на статус учасників бойових дій. Так вважає голова Харківської ОДА Михайло Добкін, пише ТСН.

Відповідну заяву губернатор зробив під час передачі матерям і дружинам харківських “беркутівців” 150 тисяч гривень матеріальної допомоги, котру зібрали депутати Харківської обласної ради.

“Ваші сини і чоловіки зробили те, чого не змогли б зробити кращі фахівці в області піару. Вони повернули повагу до міліції”, – заявив Добкін.

“Завдяки “Беркуту” в нашій країні не сталося громадянської війни”, – додав він.

Добкін заявив, що пишається бійцями “Беркуту” та їхніми діями в Києві.

“Ми абсолютно не сумніваємося, що наші хлопці могли за 5 хвилин розігнати Майдан, але їх стійкість, мужність і витримка допомагає врятувати людські життя. Крім відваги, яка властива всім чоловікам, вони проявили серйозну громадянську позицію”, – вважає він.

Як відомо, Добкін постійно висловлює свою підтримку діям силовиків, у тому числі тих, які розганяли мирні акції протесту у Києві.

Він, зокрема, фотографувався у шоломі і зі щитом бійців ВВ, а на засідання ХОДА його фракція якось прийшла у футболках із написо “Беркут”.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *