ОСТАННІ НОВИНИ

З кримського парламенту охорона викидає журналістів

|

У будівлю кримського парламенту сьогодні не пустили представників ЗМІ, незважаючи на те, що вони мали з собою картку постійної акредитації при ВР АРК. Про це сайту «Крим. Коментарі» повідомив один із журналістів, який планував відвідати засідання Постійної комісії ВР АРК з питань культури.

«На прохідній мені повідомили, що у зв´язку з тим, що є розпорядження про посилену охорону будівлі парламенту, акредитації вже не достатньо. Мені сказали, що потрібно звернутися в бюро перепусток. Там співробітники з´ясують, чи є моє прізвище в якомусь списку, який готувався заздалегідь. В результаті я розвернувся і пішов. Ніхто не попереджав про нові правила, природно, мого прізвища там немає», – розповів журналіст.

У прес-центрі ВР АРК сайту «Крим. Коментарі» не змогли відповісти на питання, чи введені нові правила при відвідуванні будівлі парламенту журналістами.

«Чому журналісти дзвонять вам? До мене ніхто не звертався. Треба було телефонувати мені», – сказала керівник прес-центру ВР АРК Людмила Мохова.

На уточнююче питання, чи може журналіст потрапити в будівлю парламенту за акредитацією, вона відповіла: «Я вам вже відповіла на ваше питання… До мене ніхто не звертався».

Нагадаємо, у зв´язку з подіями в Україні голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов розпорядився посилено охороняти будівлю парламенту автономії.

Коментарі

Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *