ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік убив свого товариша, бо той не залишив йому оковитої

|

Червоноградські правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який вбив свого товариша за те, що той не залишив йому спиртного. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

До чергової частину Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що у власному помешканні помер 45-річний чоловік. Тіло чоловіка було скеровано в морг для проведення судово-медичної експертизи, оскільки на ньому було виявлено множинні рани та крововиливи.

«Ми встановили, що чоловік проживав разом зі своїм 38-річним знайомим. Товариші протягом тривалого часу зловживали спиртними напоями. Напередодні, увечері вони в черговий раз випивали. На другий день товариш померлого виявив, що чоловік допив спиртне, яке мав залишити йому. Через це, він завдав йому багато тілесних ушкоджень, які і призвели до смерті чоловіка», – повідомив начальник Червоноградського МВ полковник міліції Володимир Калиш.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

На даний час чоловік затриманий та перебуває в ІТТ Сокальського РВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *