ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили дві іномарки з перебитими номерами агрегатів

|

У Львівській області працівники ДАІ виявили два автомобілі із перебитим номером кузова. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

У вівторок ввечері під час нагляду за дорожнім рухом у селі Мокротин, що на Жовківщині, правоохоронці зупинили автівку «Ауді 100». За кермом цього легковика був 30-річний місцевий мешканець.

Жодних документів на автомобіль у водія не було. До того ж,  ця «Ауді» виявилась із «підробкою» – під час огляду номерів агрегатів навіть неозброєним оком було помітно, що цифри на кузові – перебито. Тож працівники ДАІ викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Наразі триває перевірка.

Ще одну іномарку з перебитими номерами агрегатів виявили вчора у Львові. Вартові доріг зупинили легковик «Опель Омега», яким керував 26-річний мешканець Рівненської області. Документи на авто у водія із собою були, щоправда, свідоцтво про реєстрацію виявилось «липовим». Працівники ДАІ також помітили, що номер кузова «Опеля» було змінено шляхом механічного втручання.

Водія та автомобіль доставили до Личаківського райвідділу міліції міста Львова. За цим фактом проводиться перевірка.  

Фото: oldmerin.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *