ОСТАННІ НОВИНИ

Стриянина засудили за те, що «обчистив» товариша по чарці

|

У середині жовтня минулого року  до Стрийського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 38-річний місцевий мешканець. За словами потерпілого, у той вечір він перебрав горілки та заснув на лавочці, а невідома особа, скориставшись його «безпораднім станом», поцупила з кишені фотоапарат.

Про це Львівському портал повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Працівники міліції у ході досудового слідства встановили, що  кишені потерпілого «почистив» його випадковий товариш по чарці, 36-річний раніше судимий стриянин. Зловмисник спочатку викрав в  охмелілого товариша банківську картку та у найближчому банкоматі зняв з рахунку 100 гривень.  Коли він повернувся, його товариш уже міцно спав на лавці. Крадій, скориставшись моментом, поклав назад в кишеню куртки банківську картку, натомість  прихопив з кишені  товариша  фотоапарат вартістю 1400 гривень.

Під час досудового слідства між потерпілим та підозрюваним було укладено угоду про примирення, яку суд затвердив. На підставі угоди  суд визнав 36-річного місцевого мешканця винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. У відповідності  до ст.75 КК України звільнив його від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *