ОСТАННІ НОВИНИ

Стартує інформаційний проект « Шевченко - 200 років. Львів»

|

З нагоди святкування 200-річчя з дня народження Т. Шевченка управління внутрішньої політики Львівської міської ради розпочинає проект «Т. Шевченко – 200 років. Львів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Цьогоріч великому Кобзареві, генієві слова та вічному борцеві за волю України мало б виповнитись 200 років. З цієї нагоди та в рамках святкувань ЛМР запускає проект у соцмережі.

Метою проекту буде висвітлення різноманітних культурно-мистецьких заходів, пов`язаних із цією подією, сприяння популяризації творчості Т. Шевченка в сучасному суспільстві, аналіз соціально-духовного впливу літературної та художньої спадщини митця.

«Ми збираємось локалізувати на сторінці у Facebook усі події, пов’язані з днем народження поета, що проходять чи проходитимуть у Львові. Інформацію подаватимемо, незалежно від того, хто організатор, – бібліотека, мистецька організація чи університет», – зазначає координатор проекту Євген Бойко.

Проект прагне закликати суспільство до діалогу з допомогою моніторингу різноманітних мас-медіа, а також сприяти активізації громадської думки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *