ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція наполягає на проведенні позачергового пленарного засідання Ради

|

У вівторок, 11 лютого, голови опозиційних парламентських фракцій Арсеній Яценюк (ВО “Батьківщина”), Віталій Кличко (“УДАР”) та Олег Тягнибок (ВО “Свобода”) звернулися до голови парламенту Володимира Рибака із вимогою проведення позачергового засідання Верховної Ради. Про це повідомляє прес-служба об’єднаної опозиції «Батьківщини».

На цьому пленарному засіданні опозиціонери пропонують обговорити шляхи відновлення дії Конституції 2004 року, зокрема або шляхом голосування Акту про відновлення конституційного ладу, або через відповідне рішення Конституційного Суду, або в іншій спосіб, який терміново забезпечить відновлення конституційного ладу в країні.

Як заявив Арсеній Яценюк, “фракція “Батьківщина” звернулася до наших побратимів по опозиції підтримати відновлення дії редакції Конституції 2004 року без будь-яких доповнень і правок, як це і було вирішено на засіданні Ради ВО “Майдан”.

Також голова фракції “Батьківщина” переконаний, що лише таким чином, тобто через повернення до редакції Конституції 2004 року, президент може бути позбавлений диктаторських повноважень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *