ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судили контрабандиста військового майна

|

За матеріалами СБУ засуджено особу за спробу протиправного вивезення товарів військового призначення в Республіку Польща. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УСБУ у Львівській області.

У липні цього року співробітники СБУ у Львівській області спільно з працівниками митниці на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Шегині» Львівської митниці затримали 26-річного мешканця Львівської області в дорожній сумці якого виявили військове майно.

Встановлено, що вказаний громадянин придбав у невстановлених осіб радіостанцію і намагався вивезти її в Республіку Польща для подальшої реалізації, чим порушив порядок здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю.

За ініційованою співробітниками СБУ перевіркою спеціалістами Головного військового представництва Міністерства оборони України, встановлено, що вищевказана радіостанція відноситься та є на озброєнні МО України.

У липні 2013 року слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.333 (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають держаному експортному контролю) Кримінального кодексу України.

Вироком Мостиського районного суду особу визнано винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 333 КК України та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 3400 (три тисячі чотириста) гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *