Педофіл отримав 6 років тюрми за розбещення дівчинки

|

Вишгородський районний суд Київської області засудив до 6 років позбавлення волі працівника дитячого виховного закладу, який розбещував малолітню дитину. Про це Львівський портал повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Встановлено, що чоловік працював у дитячому будинку завідувачем складу та по сумісництву кочегаром. Коли дівчинка заходила до нього отримати необхідні речі, він неодноразово вчиняв до неї розпусні дії, пропонував вступити в інтимні стосунки. Про це вона повідомила виховательці, яка і звернулася до міліції. Дії засудженого кваліфіковані за ч. ч. 1, 2 ст. 156 КК України, тобто розбещення неповнолітніх.

В судовому засіданні вина засудженого в інкримінованому йому злочині повністю доведена. За скоєне підсудний отримав 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в дитячих закладах та установах системи освіти строком на 3 роки.

З дівчинкою тривалий час працював психолог, який намагався мінімізувати наслідки цього злочину для подальшого життя дівчинки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *