ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові автотранспортне підприємство «нажило» 3 мільйони

|

Львівські міліціянти викрили зловмисників комунального автотранспортного підприємства, які незаконно привласнили майже 3 мільйони гривень. Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області закінчили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду у відношенні службових осіб одного з Львівських комунальних автотранспортних підприємств.

Правоохоронці встановили, що зловмисники укладали договори оренди з фізичними та юридичними особами, а також проводили по них оплату без проведення процедури закупівлі за державні кошти послуг оренди транспортних засобів. Загальна сума збитків становить 2,7 мільйони гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *