ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові громадяни вимагають покарання для колишнього правоохоронця, який є суспільно небезпечним

|

У Львові за одну ніч зловмисник пошкодив ножем шини у 12 автівках, які були припарковані на вулиці Ряшівській. Зараз громадяни, чиї машини було «атаковано», розшукують інших власників постраждалих авто, аби разом подати спільну заяву в прокуратуру та покарати зловмисника. Про це Львівському порталу розповів один із постраждалих громадян.

За його словами, у Львові в ніч з 9 на 10 лютого у Залізничному районі, було проколото шини ножем щонайменше 12 автівкам, припаркованих на вулиці Ряшівська з 1 по 9 будинок. Зловмисник, перебуваючи у сильному алкогольному сп`янінні, був затриманий одним із потерпілих власників і переданий в руки міліціянтам.

Власники пошкоджених автівок також повідомляють, що злочинцем виявився колишній правоохоронець і мешканець одного з сусідніх будинків, якого вже через кілька годин було відпущено на волю, мотивуючи це психічним захворюванням.

Втім люди переконані, що силовики відмовились відкрити на колегу кримінальне провадження, й тому розцінили цей інцидент як «дрібне» хуліганство.

Водночас родина зловмисника взагалі заперечує його причетність до скоєного, не зважаючи на те, що він був пійманий на «гарячому».

Однак мешканці з вулиці Ряшівської не мають наміру залишати подібний випадок безкарним. Вони просять всіх власників постраждалих автівок по вул. Ряшівська, звернутись за номерами тел: 0636494847 (Богдан) та 0934864112 (Анна) для подання спільної заяви у прокуратуру.

«Під заявою уже готові підписатися 9 власників пошкоджених автівок. Але це не кінцевий список, адже в сусідньому будинку є також постраждалі. Ми плануємо розшукати і їх, аби подати спільну заяву… Суспільно небезпечна людина сьогодні нищить чуже майно, а вже завтра може постраждати хтось із людей», – підсумував один із мешканців Ряшівської.

 

Фото власника однієї з пошкоджених автівок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *