ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі засудили трьох грабіжників

|

Самбірський суд визнав винними трьох зловмисників, які у вересні місяці, минулого року, пограбували чоловіка. Зловмисники викрали у потерпілого куртку та мобільний телефон, повідомили Львівському порталу у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. 

Чоловік та двоє дівчат перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння домовилися заздалегіть про вчинення грабежу. Нападники відвели малознайомого чоловіка на одну із вулиць, зловмисник наносив йому удари  по тілу, а жінки в цей час тримали потерпілого за руки. Після цього грабіжники викрали у чоловіка шкіряну куртку та мобільний телефон. 

Наступного дня, 31-річний зловмисник перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння у міському парку, пограбував жінку, викравши у неї мобільний телефон.

За даними фактами було відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Суд визнав 31-річного чоловіка винним та призначив йому 4 роки та 6 місяців позбавлення волі. Раніше судима, 22-річна, грабіжниця отримала 4 роки та 2 місяці позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки, а 26-річна дівчина отримала 4 роки позбавлення волі з іспитовим терміном на 2 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *