ОСТАННІ НОВИНИ

Могильов розхвалив ролик про Майдан, яким у Криму лякають пенсіонерів (відео)

|

Голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов схвалює ролик про жахи Майдану, який крутять у кримських тролейбусах.

«А що, події в Києві, вони що, не жахливі? Вони, по-моєму, ще більш жахливі. Ми країна, яка має велику історію, велику культуру і те, що відбувається в Києві, це, м´яко кажучи, жахливо», – заявив Могильов на прес-конференції, передає сайт «Крим. Коментарі».

За його словами, ЗМІ дуже одіозно подають інформацію про те, що відбувається в Києві, тому зміст цього ролика, вважає Могильов, доносить до кримчан «реальні кадри того, що є». На питання, хто є замовником демонстрації даного ролика в громадському транспорті комунального підприємства, Могильов відповісти не зміг, але запевнив, що бюджетні кошти на це не витрачалися: «У нас дуже багато громадських рухів, які теж ролики роблять, плакати роблять, ролики випускають».

За інформацією ЗМІ, в кримських тролейбусах пасажирам демонструють відеоролик, що закликає не приєднуватися до протестних антиурядових акцій. Глядачам показують кадри з акцій Євромайдану, які супроводжуються написом «Їх мета – анархія й економічна розруха».

Серед усього іншого демонструється і плакат з фотографіями активістів кримського Євромайдану з написом «Зрадники інтересів Криму». Ролик також містить звернення голови ради Міністрів Криму Анатолія Могильова і кадри протестів у Тунісі, Єгипті, Туреччині і зіткнень на Грушевського в Києві.

Як повідомив керівник «Кримтролейбуса» Валерій Заїкін, скандальний «антимайданівський» ролик замовила влада, зокрема, голова Республіканського комітету Криму з інформації Вадим Волченко.

Коментарі Відео: YouTube

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *