ОСТАННІ НОВИНИ

В Крим злітаються голови облрад з усієї України обговорювати Євромайдан

|

Завтра на Південний берег Криму з’їдуться керівники українських облрад, щоб обговорити політичну ситуацію в країні.

Як повідомив на прес-конференції голова Радміну АРК Анатолій Могильов, таке зібрання буде проходити в Лівадії за ініціативою голови Харківської облради Сергія Чернова, який також очолює Асоціацію керівників облрад України, передає сайт «Крим.Коментарі».

За словами Могильова, події, що відбуваються в Києві, викликають здивування у керівників облрад, тому надійшло звернення провести таке зібрання та висловитися з приводу ситуації в країні.

Чому це зібрання проходить в Криму і за які кошти, глава Радміну відповів так: «Всі проводиться не за рахунок бюджету, однозначно. Це проводиться, думаю, за рахунок коштів самих облрад. У нас тепліше, ніж в інших регіонах України, і друге, найголовніше, на території Криму стабільна ситуація».

За інформацією прес-центру ВР АРК, всеукраїнський форум представників обласних рад та Верховної Ради Автономної Республіки Крим розпочнеться завтра об 11:00. В порядку денному заходу два питання – шляхи виходу з політичної кризи в Україні: регіональний погляд і роль органів місцевого самоврядування в конституційному процесі.

 

Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *