ОСТАННІ НОВИНИ

Савко запрошує на благодійний концерт для жертв Євромайдану

|

Фіналіст «Голосу країни» – Назар Савко запрошує на благодійний концерт, виручені кошти з якого підуть на лікування постраждалих євромайданівців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

15 лютого у залі Львівської обласної філармонії відбудеться лірично-патріотичний концерт Савка та струнного квартету Рококо «Спогади».

Під час концерту усі охочі зможуть залишити пожертви для активістів, які постраждали в Києві та потребують медичної допомоги.

«Я слідкую за подіями в державі та активно беру в них участь. Знаю, що людям зараз не до розваг і тому хотів скасувати низку сольних концертів до дня всіх закоханих. Мої побратими та друзі переконали мене у зворотному. Я патріот своєї держави, але і музикант. Під впливом цих жахливих подій у мене на папір вилилось багато віршів, народились нові пісні і я вважаю, що людям їх варто почути. Тому 15 лютого у Львівській обласній філармонії відбудеться наш концерт і всі охочі зможуть потрапити на нього», – зазначив співак.

Під час концерту збиратимуть пожертви на лікування тим, хто постраждав у Києві на Євромайдані.

«Ми дещо переробили формат концерту. Це буде лірично-патріотична сповідь душі. Це будуть спогади. Про минуле, про тих, кого ніколи більш не повернеш. Ми віддамо їм належну шану своєю творчістю – музикою та віршами. У зв’язку зі зміною програми, змінився і склад артистів. Окрім мене та струнного квартету Рококо, у концерті співатимуть вихованці музичної студії «Джерело» та голос львівського майдану Софія Федина. Вони виконають мої авторські композиції лірично-патріотичного характеру», – повідомив виконавець. За його словами до концерту залучать волонтерів, які збирають кошти для медичних потреб людей, що постраждали у Києві.

«Я та наш творчий колектив також долучимось до спільної справи», – додав Назар Савко.

Фото: e-motion.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *