ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області особисті дані в паспорт громадянина України будуть вдруковувати, а не вписувати від руки

|

Розпочався перехід на нову технологію внесення персональних даних у паспортні документи. У двох міграційних підрозділах Львівщини, Залізничному районному відділенні міста Львова та Дрогобицькому міському відділенні, особисту інформацію в паспорти громадян України будуть вдруковувати за допомогою спеціальної техніки. Про це повідомили у секторі організаційно-аналітичної роботи та зв’язків з громадськістю ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області.

Придбані та встановлені принтери, що дозволять змінити архаїчну практику внесення даних у паспорти вручну.  Протягом першого півріччя 2014 року у всіх підрозділах ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області планують встановити відповідне обладнання.

« У європейській практиці внесення інформації в документи від руки давно відсутнє. Ми теж почали перехід до впровадження нових технологій. Львівська міграційна служба приступила до виконання повноважень лише 1,5 роки тому. Нам довелось розбудовувати обласну мережу, відкривати нові офіси, де відвідувачі почувають себе комфортно, забезпечувати кожен підрозділ меблями, офісною технікою, встановлювати телефони, налагоджувати електронний та факсовий зв`язок. Від початку створення служби ми планували перехід на внесення особистих даних за допомогою спеціальної техніки. Зараз настав час ці плани втілити», – зазначив начальник ГУ ДМС України у Львівській області Ярослав Скиба.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *