ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові своє місто люблять більше, як в Донецьку, але менше, ніж у Харкові

|

Згідно з результатами досліджень, проведених у Києві, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку та Одесі абсолютній більшості місцевих мешканців подобається жити у своїх містах. Про це йдеться в результатах дослiдження: “Якими бачать свої мiста українцi” соцiологiчної групи “Рейтинг”, проведеного протягом вересня – листопада 2013 року.

Найбільше задоволених проживанням у рідному місті серед мешканців Харкова (90%), Одеси, Львова та Києва. Найменше – Дніпропетровська (80%) та Донецька (78%), у т.ч. дуже подобається – лише третині.

Львів, на думку більшості його жителів, є привабливим містом для туристів (61%), що має багату історію та красиву архітектуру з великою кількістю пам’ятників, а також численними кафе і кав’ярнями. Львів’яни найбільше серед інших міст вважають, що їхнє місто є релігійним і духовним (42%), тихим і затишним, в якому безпечно жити.

Менш за все Львів надає можливостей працювати і заробляти (12%), розвивати дітей, про що свідчить найменший показник якості освіти (7%). Також місцеві мешканці незадоволені кількістю торгово-розважальних центрів і зручністю пересування містом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *