ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський медичний університет – другий серед медичних вишів України

|

Оприлюднено рейтинг вищих навчальних закладів України у дзеркалі наукометричної бази даних SciVerse Scopus станом на 27 січня 2014 року. Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за  рейтингом SciVerse Scopus – другий серед медичних вишів України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького посів 2-ге місце серед усіх медичних вишів України (загалом 13 місце серед 116 ВНЗ України), пропустивши вперед лише Донецький національний медичний університет імені Максима Горького, який зайняв 7-ме місце в рейтингу.

Нагадаємо, SciVerse Scopus – це реферативна база даних та наукометрична платформа видавничої корпорації Elsevier. На кінець 2013 р. у Scopus містилося понад 50 млн реферативних записів. У тому числі у базі даних проіндексовано 20 тис. назв наукових журналів 5 тис. видавництв, 370 книжкових серій і 5,5 млн праць конференцій. Видання індексуються у Scopus з різним хронологічним охопленням, найповажніші наукові часописи представлені архівами, починаючи з першого випуску першого тому.

Більше інформації тут : jsi.net.ua

Фото: Pharmencyclopedia  


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *