ОСТАННІ НОВИНИ

Даівці розшукали водія-убивцю за уламками автомобіля

|

На Львівщині працівники Державтоінспекції встановили водія, який смертельно  травмував пішохода та втік із місця аварії.

 Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УДАІ у Львівській області. 

ДТП трапилась цієї п’яниці ввечері на перехресті дороги «Київ-Чоп» у Стрию. Водій буса «Фольксваген Транспортер» повертався до Львова. За попередніми даними, чоловік не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та збив 47-річного мешканця Стрийського району. Водій-порушник одразу ж поїхав із місця події.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тяжкі травми, від яких помер згодом у лікарні.

Під час огляду місця аварії співробітники ДАІ виявили уламки від авто, яким було скоєно ДТП. Завдяки цій знахідці вдалося швидко встановити колір, марку та модель автомобіля-втікача.

Невдовзі у поле зору міліції потрапив мешканець Львова. У п’ятницю 41-річний чоловік приїжджав до Стрия у справах та ввечері повертався додому.

Неподалік його будинку у Львові міліціонери виявили мікроавтобус «Фольксваген Транспортер». Про причетність чоловіка до ДТП свідчили технічні пошкодження на цьому авто.

Аби приховати вчинене, спритник навіть намагався самотужки відремонтувати автомобіль і вже встиг замінити деякі деталі. Втім, довести задумане до кінця завадили міліціонери.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини цієї ДТП, триває розслідування.

Фото: прес-служба УДАІ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *