ОСТАННІ НОВИНИ

Турчинов закликав записуватися до загонів Самооборони

|

Координатор Штабу національного спротиву, один з лідерів «Батьківщини» Олександр Турчинов закликав створювати загони самооборони в усіх населених пунктах з метою захисту громадян від бандитів. Про це він заявив на Народному віче на Майдані Незалежності, інформує прес-служба партії.

“Нас можемо захистити тільки ми самі. Тому Штаб національного спротиву прийняв рішення щодо розширення загонів самооборони по всій Україні, у всіх районах і містах нашої країни, щоб захистити життя і майно громадян від злочинців і шахраїв”, – наголосив Олександр Турчинов.

При цьому він повідомив, що Самооборона Майдану – “це гвардія, яку боїться влада, і ця гвардія повинна бути скрізь”.

Турчинов звернувся до киян із закликом розпочати патрулювання всіх районів столиці та інших населених пунктів з метою недопущення підпалу автівок та нападу на активістів.

За словами політика, тільки на Майдані можна записатись до загонів самооборони і тільки на Майдані затверджуються керівники самооборони по всім регіонам. Керує цим напрямком Андрій Парубій.

“Зараз знову став актуальним старий плакат: “А ти записався до самооборони?!” “Ми разом непереможні, бо Майдан – це є Україна, її серце і її дух!”, – заявив Турчинов.

Він також повідомив, що днями в адміністрації президента відбувалась нарада, де обговорювали силовий сценарій і введення в країні надзвичайного стану.

“На цій нараді один з генералів сказав: ми розуміємо завдання, але ми не переконані, що виконаємо його. Чому? Бо вони можуть покрити майдан кров`ю, але вони не можуть перемогти Майдан! Бо тут десятки і сотні тисяч людей, які будуть стояти до кінця навіть коли вони пустять танки”, – заявив Олександр Турчинов.

Він підкреслив, що “Майдан – це український народ, а український народ непереможний!”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *