ОСТАННІ НОВИНИ

Чорновол: Є політики, рейтинг яких вищий, ніж в Януковича. Це велика перемога

|

Цінність опозиційних кандидатів у президенти в тому, що їхній рейтинг зараз вищий, ніж у Януковича, і це дає більше шансів на перемогу Майдану. Про це заявила зі сцени Майдану під час Народного віче журналістка та громадська активістка Тетяна Чорновол, передає кореспондент Еспресо.TV.

«Щодо питання політиків і неполітиків. Існує багато публічних докорів. Хочу зауважити, насправді це велике благо для України і для нас, що в на є такі політики, кандидати у президенти, які мають рейтинг вищий, ніж у Янукович. І це вже наша перемога. І поки в нас ці люди, Янукович не може взяти на себе легітимність», – сказала вона.

Вона також зазначила, що влада використовує повний арсенал інформаційних технологій, щоб рейтинги опозиціонерів знизити, щоб затвердити свою легітимність. 

«Зараз ведеться робота, щоб рейтинг цих політиків опустити. І якщо він опуститься, буде серйозний силовий варіант. Тому ми не повинні вестися на технології влади. Ми повинні радіти, що є такі люди. І тримати цей рейтинг, навіть якщо в нас до них претензії», – сказала Чорновол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *