ОСТАННІ НОВИНИ

Суд не дозволив Садовому скасувати нову структуру ЛМР

|

Галицький районний суд Львова відмовив міському голові Андрію Садовому в задоволенні позову про скасування ухвали щодо нової структури виконавчих органів ЛМР. Про це Львівському порталу повідомив представник громади у цій справі, депутат Львівської міської ради свободівець Руслан Валько.

Як повідомив депутат, міський голова А.Садовий ще на початку минулого року звернувся до Галицького районного суду з позовом  про скасування ухвали міськради від 2 лютого 2013 року «Про нову структуру Львівської міської ради».

«Міський голова був зобов’язаний на початку цієї каденції міської ради внести на затвердження ради нову структуру. Очевидно, що чинна структура передбачає дублювання повноважень і створює сприятливий ґрунт для корупційних діянь та уникнення відповідальности. Проте лише 2 лютого 2013 року він вніс таке  подання, і за цим поданням рада затвердила нову структуру, враховуючи також зауваження усіх постійних комісій ЛМР. Однак міський голова заблокував набрання ухвалою законної сили. Натомість він звернувся до Галицького районного суду із позовом про скасування цього рішення депутатів та зупинення дії ухвали на час розгляду справи. Сьогодні Галицький районний суд відмовив Андрію Садовому у задоволенні його позову за безпідставністю позовних вимог», – зазначив Руслан Валько.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *