Самооборона Майдану зросте до 30-40 тисяч – Парубій

|

На раді Самооборони Майдану було прийнято рішення про розширення і створення Всеукраїнської структури Самооборони по всій України. Про це сьогодні на прес-конференції у Будинку профспілок заявив комендант Майдану Андрій Парубій, передає прес-служба «Батьківщини».

“Ми ухвалили положення про те, що самооборона є понадпартійним громадським рухом, який координує свої дії зі Штабом національного спротиву тут у Києві, який займається захистом суверенітету і державної цілісності України та який відстоює європейський вибір України”, – розповів Парубій.

 За його словами, Самооборона своїм завданням бачить захист прав і свобод громадян, а також організований супротив діючому режиму.

Він також розповів, що для організації Всеукраїнської системи Самооборони частина командирів сотень Майдану виїжджають у регіони для налагодження координації між існуючими організаціями самооборони.

 “Ми бачимо наше завдання, щоб лави самооборонців виросли з сьогоднішніх 10-15 тисяч до 30-40 тисяч у найкоротші терміни”, – заявив Парубій.

 Він наголосив, що дії Самооборони повністю узгоджені зі Штабом національного спротиву.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *