ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізника, який нелегально возив пасажирів оштрафували на 595 грн.

|

Самбріський районний суд присудив штраф 53-річному чоловіку, який підробив ліцензію на право перевезення пасажирів. Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Зловмисник – приватний підприємець, займається перевезенням пасажирів. Для здійснення даного виду діяльності начальник Головної державної інспекції на автомобільному транспорті Міністерства транспорту та зв’язку України видав йому ліцензію.

Коли термін дії ліцензії закінчився, чоловік кульковою ручкою самостійно зробив у ній виправлення з 2013 року на 2018 рік. Таким чином змінив термін її дії з метою подальшого використання цієї ліцензії, як офіційного документа.

Восени, минулого року, його зупинили працівники ДАІ. Завідомо знаючи, що ліцензія підроблена, він пред’явив її міліціонерам, як справжній документ, але інспектори виявили підробку.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 та ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

У судовому засіданні цей чоловік повністю визнав свою вину у вчиненому та щиро розкаявся. Суд призначив йому штраф у розмірі 595 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *