ОСТАННІ НОВИНИ

Яка погода на вихідні

|

Найближчої доби погоду визначатиме поле зниженого атмосферного тиску і тепле атлантичне повітря, що продовжує надходити з Західної Європи.

Як повідомляє Укргідрометцентр, який цитує Інтерфакс, у цілому по країні без істотних опадів, лише на півночі Лівобережжя місцями невеликий мокрий сніг і дощ, а вдень у більшості західних областей невеликий дощ.

Вночі, вранці місцями туман. На дорогах країни, крім півдня Криму, ожеледиця.

Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, в західних і південних областях до 7° тепла; у східних областях вночі 3-8° морозу (на Луганщині до 12°), вдень від 1° тепла до 4° морозу, на Закарпатті та в Криму вночі від 3° морозу до 3° тепла, вдень 4-9° тепла.

У Києві – без істотних опадів. Вночі, вранці слабкий туман. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 8 лютого найвища температура була +11,0 у 2011 році, найнижча -28,5 в 1929р.

На 9 лютого синоптики прогнозують часом невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці в окремих районах туман. На дорогах, крім півдня Криму, ожеледиця.

Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, на Закарпатті, на узбережжі морів та в Криму 2-7° тепла, у східних областях 3-8° морозу, вдень 1-6° тепла, на Закарпатті та південних областях 4-9°, в Криму до 12° тепла.

У Києві – невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі, вранці слабкий туман. Температура вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *