ОСТАННІ НОВИНИ

Симоненківський «антифашистський фронт» очолить комуніст Амар Аль-Анні

|

Компартія створила в Києві “Антифашистський народний фронт” для “боротьби загрозою фашистського заколоту в нашій країні”.

Як повідомляє прес-служба КПУ, він створений 6 лютого і до нього увійшли “представники різних громадських організацій”.

“Основною метою діяльності Антифашистського народного фронту в столиці є консолідація всіх антифашистських і антинацистських сил міста, координація й розробка загальних практичних рішень для протидії й боротьби з неофашизмом і неонацизмом у Києві, створення в районах Києва народних дружин АНФ”, – заявляють київські комуністи.

Головою координаційної ради Антифашистського народного фронту міста обрано комуніста Амара Аль-Анні.

На засіданні “фронту” було прийнято звертання до мешканців столиці, у якому чоловіків Києва закликають “організовуватися в територіальні загони народної дружини й долучатися до Антифашистського народного фронту міста-героя Києва”.

У зверненні говориться, що понад два місяці в Україні “відбувається антиконституційний фашистський заколот” через зовнішню політику влади, і що “екстремістські сили узяли гору на Майдані”.

“Це вони вчинили акти вандалізму (вочевидь, мається на увазі скинення пам’ятника Леніну), вони коять побиття й шантаж незгодних, це вони організували криваві протистояння з правоохоронними органами на вулиці Грушевського, остаточно перетворюючи центр Києва на руїни”, – упевнені комуністи.

“Націонал-екстремісти, за спинами яких проглядається рука західноєвропейських “інтеграторів”, розпалюють ненависть до всіх незгодних із майданною вакханалією, закликають до братовбивства і штовхають Україну до громадянської війни й розколу”, – переконують вони киян.

За словами комуністів, “Антифашистський народний фронт” повинен протистояти “будь-яким спробам фашизації країни”, захищати співгромадян “від зазіхань націонал-екстремістів”, забезпечувати “громадський порядок” і т.п. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *