ОСТАННІ НОВИНИ

До Януковича тепер не можна підходити з тваринами й увімкненими мобільними

|

У зв’язку з «революційною та соціально нестабільною обстановкою в країні» Управління держохорони заборонило громадянам, які відвідують місця перебування Президента, мати при собі мобільні телефони, аудіо- та відеозаписувальні пристрої

У наказі УДО йдеться про те, що місця, де тимчасово або постійно перебуває Президент, вважаються «режимними територіями». Про це в сьогоднішньому номері пише «Комерсант-Україна».

Згідно з документом, місця перебування Президента оснащуються технічними засобами контролю безпеки та зв’язку, а також «повинні відповідати протипожежним, санітарно-гігієнічним, екологічним та радіаційним вимогам». Джерело в Управлінні держохорони повідомило, що охорона Президента посилена, й осіб, яких допускають до нього, оглядають більш уважно, територію посилено перевіряють.

Згідно з наказом, до місць роботи і тимчасового перебування Президента громадяни можуть входити за дозволом голови президентської адміністрації або начальника служби безпеки Президента. Туди забороняється допуск осіб у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, з тваринами, а також у вигляді, який «ображає людську гідність і суперечить суспільній моралі».

До місця роботи глави держави забороняється проходити з мобільним телефоном, приймально-передавальними, аудіо- та відеозаписувальними пристроями. У місця тимчасового перебування Президента, наприклад на автотрасах, забороняється проносити боєприпаси, зброю, радіаційні і легкозаймисті речовини, колючо-ріжучі предмети. Громадянам забороняється мати при собі портфелі, сумки, записувальну аудіо- та відеотехніку, мобільні телефони. Крім того, заборонено «речовини, які можуть бути використані для здійснення диверсій і терактів», а також предмети, «що викликають підозру». При цьому ступінь ризику співробітник охорони визначає самостійно.

Коментарі
Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *