ОСТАННІ НОВИНИ

В США влаштували «теплий» прийом Клюєву і Бондаренко (фото)

|

У Вашингтоні біля входу в посольство України в США представники української громади влаштували акцію протесту проти візиту членів Партії регіонів Сергія Клюєва та Олени Бондаренко.

Як повідомляє медіа портал української діаспори VIDIA, активісти тримали фото загиблих протестувальників, побитих журналістів, а також символічно лежали на тротуарі, вкриті українськими прапорами.

«Сергію Клюєву довелось проходити повз «тіла» вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсутим», – прокоментували організатори акції, група «Разом».

 

За словами активістів, з посольства викликали поліцію, проте та, побачивши, що це звичайна акція протесту, поїхала геть.

«Але всі інші гості до посольства прокрадались через чорний вхід, як злодії. Всі парадні входи в будь-які будови майже усіх країн світу для них тепер зачинені. Українці є повсюди! Обличчя закатованих і вбитих супроводжують винних, куди б вони не поїхали – в жодній країні не сховатись від українців», – наголосили організатори.

 

Зазначимо, що українська делегація прилетіла у Вашингтон на щорічний «молитовний сніданок» за участі президента Барака Обами, у якому зазвичай беруть участь понад 3,5 тис. осіб, в тому числі з понад 100 країн світу.

Нагадаємо, на цьому тижні українці в США також пікетували американські компанії Подеста Груп та Меркурі/Кларк і Вейнсток, які, за даними активістів займаються лобіюванням інтересів Віктора Януковича у США.

Фото: Vadym Guliuk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *