ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий обіцяє захистити львів’ян, затриманих у Києві

|

Місто робитиме все можливе для того, щоби львів’яни, постраждалі та затримані у Києві, отримали належну допомогу та повернулись додому. Про це під час пленарного засідання міськради зазначив Андрій Садовий, інформує прес-служба ЛМР.

«В цей напружений час, який є в нашій країні, ми повинні дбати про всіх українців та про наших львів’ян. Сьогодні четверо львів’ян перебувають в надзвичайно складних умовах, вони є сьогодні під слідством. Це Олексій Салига, 29 років, він зараз перебуває в СІЗО, Андрій Ленець, який зараз в лікарні в Києві з розбитою щелепою, Віктор Давидяк, 21 рік, перебуває в лікарні в Києві зі струсом мозку, і наш львів’янин, фотограф Мар’ян Гаврилів, який зараз є в лікарні, в нього великі проблеми зі здоров’ям. Мав бути суд, і ми думали, що суд змінить йому запобіжний захід, але цього не сталося. Суддя перенесла розгляд справи, – мотивація така, нібито вона не знає, де він є. Хоча він знаходиться в лікарні, біля нього стоять охоронці.

Тому ми як міська влада будемо робити все можливе, будемо звертатися до громадськості, щоби всі наші львів’яни були на волі і ми робитимемо максимально все, щоб вони отримали належну медичну допомогу. Кожен львів’янин має бути захищений і мати максимальну підтримку і допомогу», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *