ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч вже шестеро львів’ян відзначили 100 і більше років

|

Міська влада не забуває про свої хороші традиції вшановувати львів’ян, з нагоди їх 100 і більше років. Цьогоріч вже шестеро довгожителів Львова відзначили свої уродини. Так, 2 лютого двоє ювілярів святкували уродини: 105 років відзначила п. Софія Решетуха, і 100 років відзначив п. Федір Слюсар. Обоє проживають у Франківському районі.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Кожного з ювілярів привітали від імені влади міста працівники управління соціального захисту Львівської міської ради і вручили грошову виплату в сумі 1 тис. грн.

«Традиція відзначати ювілярів нашого міста зародилась кілька років тому. Весь цей час міська влада кожен рік радо вітає «золотих ювілярів», адже це вже уставлена традиція, яка повинна існувати й надалі.

До слова, хочу побажати всім довгожителям, здоров’я, міцності духу і радості від сьогодення», – зазначає начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Допомогу уродинникам виплачує управління соціального захисту Львівської міської ради, відповідно до двох підписаних розпоряджень міського голови від 20.01.2014 року за №4 і №5.

У 2014 році близько 40 львів’ян повинні відзначити 100 і більше років. Торік у місті «золоті» ювілеї відзначили 26 довгожителів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *