ОСТАННІ НОВИНИ

Українці освоюють нові види заробітку на Майдані (фото)

|

Майдан став непоганим джерелом доходів для підприємливих торговців. На хвилі революційних настроїв кожен хоче отримати свої дивіденди. Так, на сайті оголошень Slando розміщено безліч пропозицій на «майданівську» тему.

Банки та пляшки з «революційним» повітрям, а також магнітики та значки з фотографіями Майдану стали вже буденним явищем. Зараз цим уже мало кого можна здивувати. Тому заповзятливі громадяни зараз намагаються заробити на нових напрямках, зокрема, на творах мистецтва та одязі.

 

Наприклад, у художниці Наталії з Дніпропетровська є вже серія тематичних картин. Роботу «Закохані на Майдані» вона готова віддати за 2 000 гривень, «Евромайдан – наші герої» – за 11 000 грн., а первістка серії «Майдан» – за 10 000 грн.

 

У 198 гривень оцінено шапка «Для захисників майдану». Ось який опис їй дає продавець: «Шапка майданна камуфляжна, на застібці. Маскує володаря, надійно захищає від кийків, не злітає з голови під час втечі від «Беркута». Унісекс».

 

Светри з принтами на тему Евромайдану на Slando продають за 420 гривень. А утеплені куртки – за 600 грн. У дусі Евромайдану можна прикрасити навіть ноутбуки. Вінілові наклейки з різними тематичними фотографіями та малюнками можна придбати за 99 гривень.

 

На хвилі революції хочуть заробити навіть торговці полікарбонатом і пряжі. Зокрема, всім бажаючим пропонують полікарбонатні листи для щитів, які, за заявою продавця, захистять від каменів, палиць, а при певній товщині навіть від прострілу. А ті, хто вміють в`язати, можуть придбати «пряжу для Євромайдану».

 

На Slando є пропозиції і для фанатів «Беркута». Футболки з назвою та шевроном цього спецпідрозділу продають всього за 120 гривень.

Фото: прес-служба Slando

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *