ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні посилено охорону будинку Львівської облради через можливі провокації

|

Від сьогодні в кілька разів буде посилено охорону будинку Львівської обласної ради на вул. Винниченка, 18 у зв’язку зі спробами провокацій. Про це заявила співголова Львівського регіонального Штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех, поінформувала Львівський портал прес-служба партії.

Сьогодні, 5 лютого, відбулася спроба провокації в будинку Львівської обласної ради на вул. Винниченка, 18. Автобус із «тітушками» під’їхав до будівлі, з нього вийшло понад 40 осіб, які намагалися увійти в будинок, однак їм перешкодила охорона з Народної самооборони та депутати.

«Ця спроба провокації відбулася невдовзі після того, як судові виконавці оголосили в облраді про рішення суду, яке стосується повернення керівництва адміністрації в приміщення на Винниченка, 18. Очевидно, планується захоплення будинку владою. За моєю інформацією,  до Львова привезли «тітушок» з інших областей, зокрема з Вінниччини та з Харківщини, їх поселили в одному з готелів за містом», – зазначила народний депутат.

За словами Ірини Сех, від сьогодні в кілька разів буде посилено охорону адмінбудинку силами загонів Народної самооборони, також чергуватимуть депутати обласної ради та інших місцевих рад.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *