ОСТАННІ НОВИНИ

Сало керує Львівщиною з резервних кабінетів

|

Голова ЛОДА Олег Сало продовжує керувати Львівщиною та проводити апаратні наради у спеціальних резервних кабінетах. Вони були визначені ще задовго до створення Народної ради на випадок блокування обласних державних органів. Про це заступник голови – керівник апарату ЛОДА Андрій Мадзяновський повідомив під час політичного ток-шоу «Прямим текстом. Бліц» з Остапом Дроздовим (щовівторка о 22:40 на телеканалі ZIK).

Звичайно, блокування львівської ОДА значно ускладнило роботу, однак ми й надалі продовжуємо працювати. Для таких речей існують спеціальні резервні кабінети, в яких зараз і відбуваються усі наші апаратні наради. Де вони знаходяться – ні для кого не секрет. До прикладу, одна з апаратних нарад відбулася в Академії сухопутних військ, інша – у приміщенні Львівської залізниці», – розповів Андрій Мадзяновський.

Також він зазначив, що блокування державних адміністрацій легітимним та аргументованим не вважає. Якщо у випадку Львівської ОДА керівництво Народної ради змогло знайти якісь аргументи для своїх дій, то, слід пам‘ятати, що досі ще п‘ять районних державних адміністрацій не змогли налагодити свою роботу», – зазначив Мадзяновський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *