ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий закликає усіх депутатів обов’язково завтра з’явитись на бюджетній сесії

|

Завтра, 6 лютого, відбудеться пленарне засідання сесії Львівської міської ради. Одним із основних питань засідання буде затвердження бюджету міста на 2014 рік. Відтак, усіх депутатів Львівської міської ради просять завтра взяти участь у засіданні. Про це львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Дуже важливо, щоб усі депутати міської ради в четвер були у Львові. Ми зобов’язані прийняти бюджет, щоб місто могло нормально функціонувати, щоб всі бюджетники отримали заробітну плату, щоб утримання міста відбувалось належним чином. Я розумію, що багато депутатів зараз знаходяться за межами міста. Тому звертаюсь до усіх депутатів міської ради з проханням бути присутніми в четвер о 10 год на сесії, опрацювати і проголосувати бюджет, а також питання, які надзвичайно важливі для нормального функціонування міста. Ми не можемо прогнозувати, якою буде ситуація за 3-5 днів, але місто Львів повинно показати приклад якісної і зорганізованої праці.

Активно працювала бюджетна комісія, дуже серйозний об’єм роботи опрацьований з іншими комісіями. Якщо депутати будуть присутні, я переконаний, що бюджет буде проголосований», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *