ОСТАННІ НОВИНИ

Нетверезий чоловік «замінував» львівський аеропорт

|

Вчора, 4 лютого, близько 23 години до оператора лінії «102» надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування львівського аеропорту. Чоловік повідомив, що завтра, 5 лютого, буде підірвано приміщення летовища. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівського міського управління міліції.

На місце можливого осередку вибуху одразу виїхала слідчо-оперативна група Залізничного районного відділу міліції та експерти-криміналісти. В результаті проведення ретельного огляду аеропорту вибухових речовин та пристроїв виявлено не було.

Співробітники карного розшуку Львівського міського управління міліції впродовж кількох годин встановили особу псевдо-мінера. Ним виявився 54-річний мешканець одного із сіл Львівщини. Пояснити мотиви свого вчинку правоохоронцям чоловік не зміг, оскільки, телефонуючи до оператора «102», перебував в стані алкогольного сп’яніння. Як розповів селянин, пиятиці передував конфлікт із співмешканкою.

На цей час відкрито кримінальне провадження за статтею 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об`єктів власності).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *