ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський університет ветмедицини має нового керівника

|

Учора, 4 лютого, на засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького колективу навчального закладу було представленого нового керівника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі медичного закладу.

Відповідно до наказу Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка, виконання обов’язків ректора ЛНУВМ та БТ покладено на декана факультету ветеринарної медицини, професора Володимира Стибеля.

Представляючи в.о. ректора, заступник голови Львівської облдержадміністрації Мирослав Богіра побажав колективу університету і новому керівнику взаєморозуміння та підкреслив особливе значення ВНЗ для забезпечення активнішого розвитку тваринництва на Львівщині. Доктор ветеринарних наук, професор Володимир Володимирович Стибель (1968 р.н.) є випускником ЛНУВМ та БТ, деканом найбільшого та найдавнішого в університеті факультету ветеринарної медицини. В.Стибель також є завідувачем кафедри паразитології, іхтіопатології та ветеринарно-санітарної експертизи. З липня 2013 по лютий 2014 року посаду в.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького обіймав Михайло Гладій, який відтепер очолюватиме один із наукових інститутів НААНУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *