ОСТАННІ НОВИНИ

Червоноградець обкрадав автомобілі

|

Червоноградська міліція затримали 28-річного раніше судимого місцевого мешканця, який в період з листопада 2013 року по січень 2014 року викрадав особисте майно громадян з автомобілів припаркованих біля житлових будинків.

Про це Львівському порталу повідомили у ГУМВС України у Львівській області. 

Дільничні інспектори Червоноградського міського відділу міліції ГУМВС України у Львівській області спільно з інспекторами патрульної служби затримали зловмисника, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за шахрайства та крадіжки.

Так, у листопаді 2013 року, зловмисник пошкодив замок у дверцятах автомобіля, який був припаркований біля будинку місцевого жителя, проник у салон та викрав автомагнітолу та відеореєстратор вартістю 1100 гривень.

Крім цього, у грудні 2013 року, чоловік викрав уже з іншого автомобіля електроперфоратор та слюсарний інструмент, чим завдав матеріальної шкоди на загальну суму 850 гривень.

«Зловмисник скоював крадіжки шляхом пошкодження замків у дверцятах автомобілів, які були припарковані біля під’їздів будинків, як у денний так і в нічний час. Всього дільничні інспектори міліції задокументували 7 фактів крадіжок особистого майна громадян із автомобілів, які вчинив даний  громадянин завдавши при цьому потерпілим матеріальних збитків на суму понад 5 тисяч гривень. У ході розслідування кримінального провадження у зловмисника було вилучено значну частину викраденого майна громадян», – повідомив заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Спічак.

На даний час досудове слідство у кримінальному провадженні завершено,  матеріали передано в суд. За вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п`яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *