ОСТАННІ НОВИНИ

У день святого Валентина львівська філармонія стане філією Голлівуду

|

На день святого Валентина, 14 лютого, о 18:00 та 20:00 год Львівська обласна філармонія готує для львів’ян і гостей міста особливу програму. В залі філармонії у живому виконанні Академічного симфонічного оркестру під диригуванням Назара Яцківа звучатиме музика із легендарних голлівудських кінострічок – від «Титаніка» й «Піратів Карибського моря» до «Гаррі Поттера», «Гладіатора» і «Місії нездійсненної», повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛМР.

Яскраве виконання сольних партій скрипки від харизматичного віртуоза Олександра Божика не залишить байдужим навіть найбільш прагматичного слухача.

Сама ідея виконання музики Голлівуду у Львівській філармонії не нова. Ось уже втретє гості філармонії зможуть взяти участь у вечорі «Музика Голлівуду». Вперше такий концерт Академічний симфонічний оркестр виконав наприкінці 2010 року, і це був один із найуспішніших розважальних концертів. Сама ідея живого виконання хітових саундтреків голлівудських блокбастерів симфонічним оркестром гарантує чималий резонанс та ажіотаж.

Концерт «Музика Голлівуду» повністю сконцентрований довкола фабрики кіноіндустрії Голлівуду. Ці кінофільми стали легендами та візитними картками поколінь, запам`ятались неперевершеною грою акторів, режисерським поглядом, неочікуваними поворотами сюжету, і особливо – музикою. Музичні враження доповнять безпосередньо кадри з фільмів, проектовані на великий екран під час концерту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *