ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко шукає зустрічі з Януковичом

|

Кличко вимагатиме зустрічі з президентом, якщо не вдасться домовитися в парламенті щодо голосування про повернення до Конституції 2004 року. Про це повідомляє прес-служба партії «УДАРу».

Віталій Кличко вимагатиме зустрічі з президентом Януковичем, в разі якщо в парламенті не вдасться домовитися про ухвалення рішення щодо повернення до Конституції 2004 року. Про це Кличко заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради.

«Щодо конституційного акту, який ми пропонуємо ухвалити, реакції Януковича поки немає. Я вчора намагався зустрітися з ним. Відповіді не було. Сподіваюся, що сьогодні буде можливість з ним зустрітися. Якщо ми не зможемо зараз знайти спільну позицію тут в сесійні залі, то я впевнений, що це питання має обговорюватися з людиною, яка безпосередньо ухвалює рішення і має всю повноту влади», – наголосив лідер “УДАРу”.

Віталій Кличко також зауважив, що в особистих розмовах депутати від Партії регіонів заявляють про свою підтримку пропозиції щодо повернення до попередньої редакції Конституції. “Але я не виключаю, що на них знову будуть тиснути, як під час позачергової сесії, коли в парламент приїхав президент. Тоді їх дотисли до того, що депутати злякались і дали свої голоси за так званий закон про амністію”, – сказав політик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *