ОСТАННІ НОВИНИ

Конференція Львів ІТ Арена переноситься

|

Конференція Львів ІТ Арена переноситься на 2-4 жовтня цього року. Про це повідомили організатори, поінформували Львівський портал у прес-службі Львівської міської ради.

«Колеги та партнери, висловлюємо вам щиру вдячність за вашу активність та зацікавлення нашою подією. З великим задоволенням готуємо для вас цікаве наповнення потоків, запрошуємо до участі та розглядаємо ваші ідеї і пропозиції», – зазначають організатори.

Слідкувати за оновленням інформації можна на сайті конференції www.itarena.lviv.ua. У разі виникнення запитань, можна звертатись до організаційного комітету конференції. Контактна особа – Аліна Тацюк, е-mail: [email protected].

Нагадаємо, що організатором конференції є Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг в партнерстві з компанією Елекс, Львівською спільнотою тестувальників, Львівською бізнес-школою, спільнотою розробників Google (GDG), бізнес-інкубатором Startup Depot, спільнотою спеціалістів у сфері інформаційної безпеки (WISC), Школою проектного менеджменту та Львівською міською радою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *