ОСТАННІ НОВИНИ

Зранку Львів прибирало 26 одиниць техніки

|

Як повідомили на «гарячій» лінії Львова, станом на ранок місто прибирало 26 одиниць техніки. Загалом використано 35 м куб піско-соляної суміші. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, до механізованого прибирання станом на 7 год. ранку було залучено: 1 грейдер, 7 піскорозкидувачів, 3 навантажувачі, 5 тракторів та 10 одиниць іншої техніки.

Нагадаємо, як інформує Львівський регіональний гідрометцентр, сьогодні у Львову буде без істотних опадів. Туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 6 – 8º морозу, вдень 1 – 3° морозу.

У зв’язку з перепадами температур в місті виникла загроза утворення бурульок на дахах будинків. Відтак комунальні служби міста оперативно реагуватимуть на утворення крижаних буруль чи нагромаджень снігу на дахах і очищатимуть їх, водночас огороджуючи сигнальною стрічкою небезпечні місця. Тож мерія закликає мешканців та гостей міста не нехтувати власною безпекою та звертати увагу на огородження, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *