ОСТАННІ НОВИНИ

Активістку Євромайдану «попереджали», забризкавши лице чорною фарбою (фото)

|

Наталю Мацьків, яка брала активну участь в київському та калуському Євромайданах, викрали, коли вона вийшла винести сміття. Історія трапилась в обідню пору 1 лютого

Про це повідомляє газета “Вікна“, пепредає Еспресо.TV.

Коли дівчина відійшла від будинку, до неї під`їхав чорний джип, і двоє молодиків у масках заштовхали Наталю на заднє сидіння зі словами: “Что птичка, попалась?”.

За словами потерпілої, їй одягли маску, скрутили руки скотчем і кудись повезли. Далі витягнули на сніг, потягали по ньому за волосся, потім відвезли і кинули неподалік міського парку, бризнувши в обличчя чорною аерозольною фарбою з балона. Заявивши при цьому, що її “попередили”.

Перехожі на неї не звертали уваги, незважаючи на те, що у дівчини були зв’язані руки. Допомогли їй лише в приватному будинку, до якого вона дійшла.

Наталія Мацьків подала до міліції заяву про напад. Його причину якого встановлюватиме слідство, проте активісти Євромайдану впевнені: це залякування активістки саме через її громадянську позицію.

За інформацією Калуського міського відділу міліції, відомості за цим фактом занесені до ЄРДР за ст.146 ч.2 (незаконне позбавлення волі). Правоохоронці розпочали слідчо-оперативні дії в рамках яких проводиться опитування свідків, батьків заявниці, її знайомих для встановлення осіб, причетних до цієї події.

Фото: http://vikna.if.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *