ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк: Маємо звільнити ще 116 "заручників Януковича"

|

Наразі затриманими залишаються 116 активістів Майдану. 

Про це на Майдані Незалежності під час інформаційного мітингу заявив лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк.

“Станом на зараз вже 122 наших героя звільнені з казематів Віктора Януковича. Це зроблено за останні кілька днів. Але ще 116 людей, які незаконно утримує режим Януковича за гратами, лишаються зараз по тюрмах. Наше завдання – звільнити всіх”, – заявив Яценюк.

Також він додав, що завдання опозиції – “щоб були звільнені усі, хто знаходиться у казематах, у тому числі – Юлія Тимошенко”.

“Тимошенко має бути звільнена, це каже і Європа, і Україна”, – заявив Яценюк.

При цьому він заявив, що в Україні під егідою Ради Європи буде створено міжнародну комісію з  розслідування  злочинів режиму Януковича.

“Ті, хто розпочав терор в Україні, будуть покарані. Ми знаємо прізвища не тільки наших героїв, а й прізвища кожного члена режиму Януковича, які понесуть відповідальність”, – додав він.

“В Україні не повинно бути президента Януковича з диктаторськими повноваженнями. Парламент повинен змінити Конституцію, ліквідувати диктаторські повноваження президента і передати всю повноту влади українському народу – це завдання перед Україною, Майданом і кожним депутатом, який повинен покинути лави Партії регіонів, приєднатися до народу і проголосувати за нову Конституцію і владу “, – підсумував Яценюк.

Українська правда 

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *