ОСТАННІ НОВИНИ

МВС поширює брехню щодо викрадених серверів «Батьківщини» – Турчинов

|

Заяви Міністерства внутрішніх справ, що вилучені у партії «Батьківщина» сервери нібито містять інформацію, яка свідчить, що опозиція заздалегідь планувала масові акції протесту, – це дешева пропаганда. Про це сьогодні на брифінгу сказав координатор Штабу національного спротиву Олександр Турчинов, інформує прес-служба об’єднаної опозиції «Батьківщина».

За словами Турчинова, довгий час в МВС розповідали байки, що його працівники ніколи не були в офісі “Батьківщини”.

“Були навіть офіційні листи за підписом Захарченка, що ніякого обшуку у “Батьківщині” не відбувалось, а обшук проводився в сусідньому приміщенні”, – додав він.

На його думку, нинішні заяви МВС повністю спростовують “їх попередню брехню, що обшуки у “Батьківщині” не проводились”.

“Зараз влада починає фальшувати нові справи, створювати нові пропагандистські формули своєї нікчемної агітації”, – пояснив політик нові заяви МВС, назвавши їх великим компліментом.

“Але я думаю, що ті люди, які стоять на Майдані, всі українці, патріоти, які розуміють за що вони стоять і борються як у в Києві, так і в себе в регіонах, розуміють, що тут питання не в “Батьківщині”, – додав він, наголосивши, що сьогодні головне питання – існування українського народу і української нації, української держави.

“Це питання: бути чи не бути Україні демократичною країною, питання існування конституційного ладу в Україні, прав громадян, і саме тому люди вийшли на вулицю, а не тому, що це організувала “Батьківщина”, – сказав Турчинов.

Він наголосив, що подібні заяви влади зайвий раз підтверджують, “що силові структури скеровані виключно на боротьбу з опонентами режиму та з власним народом і тими політичними силами, які разом із своїм народом захищають Україну”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *