ОСТАННІ НОВИНИ

Герман визнала, що в Лукаш була бабська істерика

|

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман називає емоційною заяву міністра юстиції Олени Лукаш щодо запровадження надзвичайного стану.

Про це вона сказала в інтерв`ю журналістам під час круглого столу для знаходження шляхів виходу з політичної кризи, який зібрав перший президент України Леонід Кравчук, передає УНІАН.

Герман попросила з розумінням поставитись до слів людини, яку підняли посеред ночі: «Коли серед ночі захоплюють будівлю, міністр, тим паче, жінка емоційна…».

За її словами, поки буде хоч найменша надія на мирне врегулювання конфлікту, Янукович не піде на запровадження надзвичайного стану. ”До останьої секунди, поки буде хоч найменша надія», – підкреслила Герман.

Нагадаємо, активісти «Спільної справи» пізно увечері 26 січня захопили одну з будівель Міністерства юстиції, яка знаходиться у Києві на вулиці Городецького,13. Після цього міністр юстиції Олена Лукаш, яка входить до групи переговорників від влади, заявила: якщо протягом півгодини не звільнять міністерство, то вона звертатиметься до РНБО з вимогою ініціювати введення надзвичайного стану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *