ОСТАННІ НОВИНИ

У Борисполі літак з дружиною Данилюка не впускають на зліт

|

Загроза захоплення дружини та маленького сина Олександра Данилюка залишається на високому рівні. У аеропорту Бориспіль літак, на якому мала покинути Київ вагітна жінка, не випускають на злітну смугу. Про це координатор громадянського руху «Спільна Справа» О.Данилюк повідомив на своїй сторінці у «Facebook».

«СОС!!! За дивними обставинами у літаку, де вже сидить дружина і малий, зламався двигун. Прохання всім залишатись в Борисполі. Хто може підтягуйтесь до термінала Б…

За інформацією працівників аеропорту загроза захоплення дружини і малого залишається високою. Вони сидять в літаку і він не летить. Будь ласка, всі, хто може, їдьте в Бориспіль до терміналу Б», – написав він.

За годину по тому Олександр Данилюк повідомив, що його дружину і малого не пускають в жодне приміщення аеропорту. Вони змушені сидіти в холодному непрацюючому літаку.

Нагадаємо, що дружині лідера громадського руху «Спільна справа» Олександра Данилюка в аеропорту «Бориспіль» підкинули наркотики. Про це О. Данилюк повідомив на своїй сторінці у «Facebook».

«УВАГА!!! СОС!!! Моїй вагітній дружині та 1,5-річному сину щойно митники підкинули наркотики. Ці тварини хочуть узяти їх у заручники. Друзі, всі, хто може, – до Борисполя. Мені потрібна ваша допомога!!!» – написав він.

Раніше активіст повідомляв, що за його дружиною та дитиною стежать.

«В аеропорту “Бориспіль” стоїть автомобіль «Фольксваґен Транспортер Т5» синього кольору без номерів, який їхав за ними від дому. Всередині – 10 осіб зі зброєю. Будь ласка, хто має таку можливість, під`їдьте для підкріплення», – написав він.

Фото: Фейсбук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *